UA-88092288-1
  • Дріжджі для вина, універсальні, Biowin, Enovini Baya для всіх типів

Однієї упаковки дріжджів досить для зброджування 25 л вина.


Рекомендації зі зберігання дріжджів:

- температура 4-30С

- вологість 25-60%


Високоактивні дріжджові клітини, сушені в псевдозрідженому шарі в кол-ве 7 м Окремою дози достатньо для приготування від 10 до 35 л вина.


Enovini Baya (Saccharomyces bayanus) - активні сухі винні дріжджі, що представляють кращий штам благородних виноградних дріжджів Saccharomyces bayanus. Вони надзвичайно універсальні - вони ідеально підходять для виготовлення виноградних та фруктових вин, білого і рожевого, а також для ігристих вин. Також працюють на квіткових і зернових винах. Добре працюють як при першій, так і в другій ферментації навіть в складних умовах. Ферментація протікає швидко, рівномірно та ефективно, досягаючи 18% спиртуозності. З Saccharomyces bayanus вино набуває свіжий, приємний фруктовий аромат.


Максимальна спіртуозность - 18%.


Температура бродіння - 8-32С.


Сировина - Більшість фруктів, сухофрукти, крахмалосодержащие


Додаткова інформація:

- висока спіртуозность

- низька потреба азоту


застосування:


Дріжджі Enovini Baya розмішати в 100 мл (на 1 упаковку дріжджів) кип'яченої і охолодженої до 30 ° С води. Можна додати 1 ст. ложку цукру для кращого ефекту. Залишити на 20-30 хвилин, до моменту розмноження дріжджів, коли з'явитися шуму. Тільки після цього вилити заведені дріжджі в ємність з вином.


УВАГА:


Підготовку дріжджів необхідно виконувати в стерильних умовах. Особливу увагу слід звернути на чистоту судини в якому будуть розмножуватися дріжджі. Зберігати дріжджі потрібно в холодному сухому місці.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Дріжджі для вина, універсальні, Biowin, Enovini Baya для всіх типів

  • Виробники Польша
  • Модель: 100764
  • Наявність: 10
  • 45.00грн.