Сбраживаемости може досягти 18%.
Пачка містить дозу ферментів для полегшення бродіння фруктів. Упаковка на 25 літрів фруктового сусла.
інструкції:
* Рекомендована температура ферментації становить 20 ° C - 27 ° С. При температурі 25 ° C ~~ ферментує за 4-6 днів. Чи не повинна перевищувати 35 ° C
* Для того, щоб отримати 18%, рекомендується використовувати цукровий сироп.
* Кількість цукру, яке повинно бути використане становить близько 200-300 г на 1 л сусла (в залежності від виду фруктів).
* Найкращі результати отримують при додаванні цукру в вигляді декількох порцій з інтервалом 1-2 днів.
зміст:
дріжджі, ферменти, поживні речовини, вітаміни і мікроелементи - 40 г нетто (46 г упаковці).
Дріжджі для фруктового сусла Spirit Ferm Turbo Fruit, на 25 літрів
- Виробники browin
- Модель: 100766
- Наявність: 5
-
82.00грн.