UA-88092288-1
  • Глюкоамилаза 4 грам (Польща) BIOWIN

Глюкоамилаза - зацукровується фермент. Використовується для приготування браги з роздробленої жита, пшениці, кукурудзи, рису і т.п.


Спосіб застосування: Нагрійте в ємності воду до температури 85-95 C, додайте подрібнені зерна обраних злаків в пропорції: 1 кг подрібненого зерна на 3-4 л води. Ретельно перемішайте, через 15-30 хвилин додайте альфа-амілазу (405120) в кількості 0,9 г на 1 кг подрібнених зерен для розрідження крохмалю.


Підтримуйте температуру суміші на рівні 95 C протягом 1 години, постійно помішуючи. Розчин повинен мати рівень pH 4,0-4,5. Потім залиште брагу остигати до температури 60 C і додайте глюкоамилазу в кількості 1,1 г на 1 кг подрібненого зерна для розкладання на прості вуглеводи.


Підтримуйте постійну температуру суміші протягом 1,5 годин. Рівень зацукровування повинен становити близько 15`Blg. Розчин необхідно остудити до температури 30`C.


Додайте пакетик спиртових дріжджів для дистиляції, потім підготовлену таким чином брагу залиште для бродіння на 3-7 днів відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці дріжджів. При утворенні значної кількості піни рекомендуємо додати Піногасник згідно з інструкцією, вказаною на упаковці.


Склад: глюкоамілаза.Храніть в сухому прохолодному місці.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Глюкоамилаза 4 грам (Польща) BIOWIN

  • Виробники browin
  • Модель: 100747
  • Наявність: 4
  • 45.00грн.