Дріжджі Coobra Whisky використовуються в шотландських винокурнях для виробництва віскі. Цей штам дріжджів утворює аромат типового віскі або бурбона ...
Дріжджі додаванням ферменту амілоглюкозідаза, для оцукрювання крохмалю на прості цукри.
Підходить для:
- Ячмінь
- Жито
- Кукурудза
- Пшениця
- Мал
- Зернові всіх видів
Упаковка на 25-30л затору.
Інструкція:
Вміст пакетика слід висипають на поверхню затору з температурою 20-25С і почекати протягом 20 хвилин. Закрити кришку і встановити гідрозатвор. Ферментація триває протягом 3-6 днів (в залежності від використовуваного сировини і температури навколишнього середовища).
Дріжджі для зернового сусла Coobra Whisky Кобра Віскі на 25 літрів
- Виробники browin
- Модель: 100748
- Наявність: В наличии
-
110.00грн.