UA-88092288-1
  • Альфа-амілаза 4 грам, (Польща), BIOWIN

АЛЬФА-амілази - ФЕРМЕНТ, зріджують КРОХМАЛЬ.


Для приготування Затири зі шроту жита, пшениці, кукурудзи, рису та інших зернових.


Спосіб застосування:


Нагрійте воду в контейнері до температури 85-95 ° С, додайте зерновий затираючи в пропорції: 1 кг на 3-4 л води. Ретельно перемішайте.


Через 15-30 хвилин додають альфа-амілазу в кількості 1,3 г на 1 кг суміші.


Підтримуйте температуру суміші при 95 ° C протягом 1 години, постійно помішуючи. Після закінчення цього часу залиште місиво охолонути до температури 30 ° С. Додайте пакетик із спиртовими дріжджами, середовищем і амілоглюкозідаза, а потім заготівлею, приготовленої таким чином протягом 3-7 днів, відповідно до інструкцій на упаковці.



Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук

Альфа-амілаза 4 грам, (Польща), BIOWIN

  • Виробники browin
  • Модель: 100488
  • Наявність: 3
  • 45.00грн.